My Twitter Feed

2 Ιουνίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κεντρική εκδήλωση με αισιοδοξία -

Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Η ΚΕΒΕ τώρα και στη Σερβία -

Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μαστογράφος άνευ μαστογραφιών -

Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Ελευθέρια Στίβου στο Στάδιο Κιλκίς -

Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Έφυγε νωρίς ο δικός μας Σταυράκης -

Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη ουσίας Παπαδημούλη -

Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΓΝΚ: Αφέθηκε στη τύχη του! -

Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Καταγγέλλουν διώξεις μαθητών! -

Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Έφυγε νωρίς ο δικός μας Σταυράκης

*Συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Θλίψη και οδύνη προκάλεσε σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου στη σοκαρισμένη από την απρόσμενη είδηση τοπική κοινωνία, ο πρόωρος χαμός ενός εκλεκτού συναδέλφου και ανθρώπου, του αρχισυντάκτη της εφημερίδας Μαχητής, Σταύρου Φάσσου.

Το “αιώνιο παιδί” με τη χρυσή καρδιά έφυγε απροσδόκητα και ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 67 ετών και λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί μετά από πολλές δεκαετίες προφοράς στο δημοσιογραφικό λειτούργημα και στον τόπο μας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν για τον αθλητισμό του Κιλκίς, η από το ξεκίνημα της δημοσιογραφικής του καριέρας ενασχόληση με τα δρώμενα των ομάδων και συλλόγων του τόπου μας, καθώς και με την πληρέστατη κάλυψη των αθλητικών διοργανώσεων του νομού μας.

Γιος ενός άλλου εκλεκτού τέκνου της τοπικής μας κοινωνίας, του εν ζωή συγγραφέα και ζωγράφου Λύσανδρου Φάσσου και της Ευμορφίας, ο Σταύρος αφήνει πίσω του ένα ευκρινές αποτύπωμα συνδυασμού επαγγελματικής επάρκειας και ηθικής στάσης ζωής.

Στη σύζυγο, στα δυο του παιδιά, στους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους του καλοκάγαθου Σταυράκη, καθώς και στους συναδέλφους του συγκροτήματος του Μαχητή του Κιλκίς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Γεωργαντά:

Με ιδιαίτερη θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου. Ο Σταύρος υπήρξε ένας πραγματικός μαχητής της δημοσιογραφίας, μια «καθαρή» πένα , ένας αγνός και άδολος αγωνιστής στην πραγματική ζωή. Είχα την τύχη να με τιμά με τη φιλία του γνωρίζοντας από κοντά την αγάπη του για το Κιλκίς και τη μαχόμενη δημοσιογραφία. Τον αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια ,στους φίλους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια του ‘’ΜΑΧΗΤΗ’’.

Του βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη:

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απρόσμενη απώλεια του Σταύρου Φάσσου, αρχισυντάκτη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Μαχητής του Κιλκίς». Αγάπησε αληθινά το τόπο μας, έδωσε μάχες αποζητώντας το δίκαιο, τίμησε τη δημοσιογραφία με το ήθος του, υπήρξε άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας με ευφυή γραφή. Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη:

Είμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου, του φίλου Σταύρου Φάσσου. Ο Σταύρος, σταθερά προσανατολισμένος σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, με τη δυνατή του πένα, στα 47 χρόνια της δημοσιογραφικής του διαδρομής στην “οικογένεια” του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του “ΜΑΧΗΤΗ”, σφυρηλάτησε σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες του τόπου μας, υπερασπιζόμενος πάντοτε με σθένος, δύναμη, με λογική και με καθαρή “ματιά” το δίκαιο.

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στην έντιμη και στην γεμάτη ήθος δημοσιογραφία.

Τον αποχαιρετούμε με ανείπωτη θλίψη και με απέραντο σεβασμό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και τη δημοσιογραφική οικογένεια του “ΜΑΧΗΤΗ”.

Του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη:

Η δημοσιογραφική οικογένεια του Κιλκίς θρηνεί σήμερα για την ξαφνική, για την άδικη απώλεια του Σταύρου Φάσσου.

Αληθινός Μαχητής της παραδοσιακής, της έντιμης δημοσιογραφίας, ο Σταύρος συνέδεσε τη ζωή του με το αθλητικό ρεπορτάζ, υπηρετώντας αδιασάλευτα από το βήμα της εφημερίδας Μαχητής, με πίστη και αρχές, την τοπική μας αθλητική δημοσιογραφία.

Ασυμβίβαστος, ικανότατος, ανέδειξε με την πυκνή γραφή του πολλούς αθλητές, ακόμη περισσότερα τοπικά αθλητικά συμβάντα και η στήλη του “Συμβαίνουν εις Κιλκισίους” ήταν το ευαγγέλιο των φιλάθλων.

Ο Σταύρος Φάσσος, η αθλητική ψυχή του Μαχητή, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους του και στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του Μαχητή.

Του δημάρχου Παιονίας Κωστα Σιωνίδη:

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια , τους συνεργάτες και φίλους του απρόσμενα εκλιπόντος Σταύρου Φάσου.

Με τον Σταύρο, που κοσμούσε την δημοσιογραφία του τόπου μας, συνεργαζόμασταν επί τριανταπέντε χρόνια στα αθλητικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα του Νομού Κιλκίς.

Του πρώην υπουργού και βουλευτή Σάββα Τσιτουρίδη:

Αντίο αδελφέ μου. Θα μου λείψεις. Θα λείψεις σε όλους μας. Θα λείψεις για το Κιλκίς μας

Toυ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ:

Η σημερινή ημέρα επιφύλασσε μια δυσάρεστη είδηση για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου της εφημερίδας «Μαχητή Κιλκίς», ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη δημοσιογραφία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του και στους οικείους του για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου Σταύρου Φάσσου, καθώς και στο δημοσιογραφικό συγκρότημα της εφημερίδας «Μαχητής Κιλκίς» που αποχαιρετούν με θλίψη, το συνάδελφο και φίλο τους.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.

Του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κιλκισιακού

Η Διοίκηση του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού δημοσιογράφου της εφημερίδας «Μαχητής» Σταύρου Φάσσου. Ο φίλος Σταύρος υπήρξε ασυμβίβαστος αγωνιστής της ζωής και υπηρέτησε με ήθος, πάθος και αρχές την δημοσιογραφία, αφήνοντας το στίγμα του στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας.

« Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή».

Σχολιάστε