My Twitter Feed

25 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σήκω Ψυχή μου στα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για νέα απεργία -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Υπέγραψε ομόνοια! -

Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έτρεξαν όλα τα παιδιά του Κιλκίς

Με πολύ μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών διεξήχθησαν στην πόλη του Κιλκίς, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, οι αγώνες Kilkis Trail 21km, Kilkis Run 5km και ο παιδικός αγώνας μήκους 1.000 μέτρων «Ο Δρόμος του Σπηλαίου».

Περισσότεροι από 450 αθλητές έτρεξαν  και στους τρείς αγώνες. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έδειξαν ότι ο κόσμος του Κιλκίς αγκαλιάζει τέτοιες εκδηλώσεις.

Στα 21 χιλιόμετρα πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Κουρκουρίκης της SALOMON HELLAS-KOURKOURIKIS TRAINNING GROUP με δεύτερο τον Μυλωνίδη Αναστάσιο της PELIDIS TRAINNING και τρίτο τον Τσουκαλίδη Χρήστο της FOTIADIS COACHING.Οι παραπάνω αθλητές ήταν και οι νικητές της κατηγορίας 30-50 στους άντρες ενώ στην κατηγορία τω 18-30 νικητής ήταν  Γιοβασίδης Δημήτρης και στην κατηγορία 50+ Ο Τσιούρβας Νίκος του Σ.Δ.Υ.Θ.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η η Τοσσίδου Ευγενία από τη Θεσσαλονίκη με δεύτερη την Δούμα Ευαγγελία από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Σερρών και τρίτη την Μακρή Μαρία της FORMA VERA.

Στα 5 χιλιόμέτρα στους άντρες πρώτος τερμάτισε ο Πολυμένης Γιάννης της KOURKOURIKIS  μια εβδομάδα πριν την συμμετοχή του στο Σπάρταθλο, δεύτερος ο Αλερού Αλέξανδρος από τις ακαδημίες Αλέξανδρος και τρίτος ο Καραμανίδης Δημήτριος του Γ.Α.Σ. Κιλκίς. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Ντίνα Αναστασία από το Πολύκαστρο, την δεύτερη η Παρασκευά Στυλιανή από τις ακαδημίες Αλέξανδρος και την Τρίτη η Διαμαντοπούλου Βασιλική από την  WILL and STEEL της Κομοτηνής.

 Στα 1000 μέτρα νικητές ήταν…όλοι οι συμμετέχοντες! Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150 με τους μικρούς αθλητές να γεμίζουν την πόλη χαμόγελα.

Την παράσταση έκλεψε η ομάδα κρουστών αιΝΤΟS από το Κιλκίς που έδωσε την εκκίνηση και των τριών αγώνων με τους υπέροχους ρυθμούς της.

Η διαδρομή των 21 χλμ χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες ως αρκετά δύσκολη παρόλο που δεν καλύπτει μεγάλη υψομετρική διαφορά. «Υπάρχουν δυνατά και στα χαμηλά» δήλωσε ο νικητής Γιάννης Κουρκουρίκης και κάλεσε όσους θεωρούν εύκολη την συγκεκριμένη διαδρομή να τρέξουν στην επόμενη διοργάνωση.

Οι συνοδοί είχαν την ευκαιρία για δωρεάν επίσκεψη στο σπήλαιο του λόφου του Αγ. Γεωργίου καθώς και να περπατήσουν στα μονοπάτια του λόφου απ όπου περνούσε ο αγώνας των 21 χλμ.

Εκατοντάδες οι επισκέπτες (αθλητές και συνοδοί) από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από το εξωτερικό. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά  καθώς πλέον η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας.

 Η παραπάνω εκδήλωση θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια του Δήμου Κιλκίς ,  των εθελοντών απλών φίλων του συλλόγου αλλά και φορέων.

Έτσι ο ΣΔΥΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει

Τους χορηγούς μας

ΚΑΡΟΛΙΔΗ ΗΛΙΑ BEST PARTS

ELECTRO NET ΚΑΡΕΛΗΣ

DUST CREAM

ALL DAY BAR ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ

ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ TOYS

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ

ΚΑΒΑ ΠΟΤΑ ΑΤΣΑΛΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΛ.ΕΙΔΩΝ PANORAMIX

CAFÉ ΛΟΦΟΣ

ΜΕΛΙΚΑΡΠΟΣ

ΞΕΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΥΜΜΕΤΡΟ

ΜΟΥΡΧΟΥΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΝΑΡΙΔΟΥ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΙΔΑΡΙΝΗ

AΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΣΕΜΕΛΙΑ

ΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ

AMIRIDIS

Η ΠΟΠΗ

COSMOTE  ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

Τους εθελοντές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΟΜΕΑ ΚΙΛΚΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΟΜΝΕΣ

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τη ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ, τον ΜΑΧΗΤΗ ΚΙΛΚΙΣ και τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΙΛΚΙΣ για την δημοσιογραφική κάλυψη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του ΣΔΥΚ που ξόδεψαν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους για τον σχεδιασμό του αγώνα, τον καθαρισμό των μονοπατιών, την προώθηση και την διεξαγωγή του.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Φωτιάδη Γιώργο που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και άνοιξε την διαδρομή του Kilkis Trail για την πολύτιμη βοήθεια του και φέτος στην διεξαγωγή του αγώνα

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων www.racesystem.gr

Περισσότερες φωτογραφίες στο site του συλλόγου www.sdyk.gr

Σχολιάστε