My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έτοιμα, χειρουργεία – ανάνηψη

nosokomeio-3pteryga1Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, εξοπλίστηκαν πλήρως τόσο τα χειρουργεία όσο και τα τμήματα ανάνηψης στην Τρίτη Πτέρυγα, ενώ  η παραλαβή του υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνεχίζεται.

Αναλυτικά, χειρουργικοί προβολείς τύπου LED’s,  υπερσύγχρονες τράπεζες ανάνηψης, μόνιτορ και διαθερμίες, όλα, κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων κατασκευής, εγκαταστάθηκαν πλέον στις καινούργιες  χειρουργικές αίθουσες, και εντός των προσεχών ημερών θα τεθούν και επίσημα στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.

nosokomeio-3pteryga2Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

«Δεν θα αποτελούσε υπερβολή εάν σημειώναμε ότι τα νέα χειρουργεία του Νοσοκομείου μας αποτελούν υπόδειγμα στον Ελληνικό νοσοκομειακό χώρο, μια που το μεγαλύτερο τμήμα αυτού του υπερσύγχρονου  ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, τοποθετείται για πρώτη φορά σε ελληνικό νοσηλευτικό ίδρυμα, στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Έτσι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που στελεχώνουν το ίδρυμα της πόλης μας θα έχουν στα χέρια τους τον πλέον επαρκή εξοπλισμό αυξάνοντας κάθετα το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας καθώς ο νέος αυτός εξοπλισμός θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και στην παροχή αποτελεσματικότερης ιατρικής φροντίδας.

Η διοίκηση, οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι του Γ. Ν. Κιλκίς αναγνωρίζοντας τη σημασία και το ρόλο των μονάδων υγείας του Νομού μας, αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο πόρο ώστε να υλοποιούνται έργα στο νοσοκομείο, με αποκλειστικό γνώμονα την επιτέλεση του σκοπού του που δεν είναι άλλος από την προστασία και τη βελτίωση των συνθηκών υγείας των συμπολιτών μας.»

Σχολιάστε