My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Ειδομένη: Έπιπλα για “μη έχοντες”

eidomeni-epiplaΣε μια σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η ομάδα διαχείρισης της Ιστοσελίδας Ειδομένης (idomeni web team), που ασχολείται με την προώθηση της Ειδομένης μέσα από το Διαδίκτυο: Ευαισθητοποιημένη από το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της ανέχειας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε να προσφέρει επισκευασμένα και συντηρημένα έπιπλα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον τα έχει ανάγκη!

Για το σκοπό αυτό ζητά απ` όσους έχουν έπιπλα και άλλες ξυλοκατασκευές, που θεωρούν άχρηστες και τις προορίζουν για απόρριψη τους στον περιβάλλοντα χώρο, να τα παραδίδουν στην ομάδα της Ειδομένης, η οποία θα προβαίνει σε επισκευή, συντήρηση και διάθεσή τους. 

“Έτσι άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα προμήθειας επίπλων θα μπορούν να προμηθεύονται από εμάς τα διαθέσιμα έπιπλα, ενώ ταυτόχρονα θα αποτρέπουμε τη μόλυνση του περιβάλλοντος”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα, προσθέτοντας τα εξής:

Θέλουμε να διαδώσουμε την προσπάθειά μας τόσο στον τόπο μας όσο και στην ευρύτερη κοινωνία του δήμου Παιονίας, βασιζόμενοι πάντοτε στην εθελοντική προσωπική εργασία, ευαισθητοποιώντας τους συνανθρώπους μας στην ιδέα της ανακύκλωσης επίπλων και την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί όλα αυτά, τότε θα καταλάβετε ότι η ομάδα μας με αυτόν τον τρόπο δείχνει την οικολογική της ανησυχία και αναδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Γι’ αυτό, λοιπόν, όλες οι προσφορές σας είναι αποδεκτές από την Ομάδα διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης.

Επισκεφτείτε για περισσότερα την σελίδα μας  στο www.idomeni.gr

Επειδή όλοι μαζί μπορούμε…”

Σχολιάστε