My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έπεσε από τον 3ο αλλά είχε άγιο!

Τύχη βουνό είχε ο Κιλκισιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης, Σωτήρης Ταχτσόγλου, που αυτό το καιρό πρωταγωνιστεί στη γνωστή δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Σωτήρης επέστρεφε σπίτι του από το μαιευτήριο όπου είχε πάει να επισκεφθεί το νεογέννητο μωράκι του, όταν συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Θεώρησε, λοιπόν, ότι θα μπορούσε να μπει στο σπίτι αν πήδαγε από τον τρίτο όροφο στον δεύτερο, σκαρφαλώνοντας στο μπαλκόνι του από το μπαλκόνι της γειτόνισσας.

Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις του και έτσι όπως ήταν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσε να μην τον κρατάνε τα χέρια μου και έπεσε στο κενό, αλλά για καλή του τύχη πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο, όπως τα διηγήθηκε ό ίδιος, προσθέτωντας:

“Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ… Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο.»

“Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, να μην είναι παρορμητικός και να προσέχει πάρα πολύ όσα κάνει. Εγώ έκανα μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε ποτέ να είχα κάνει κάτι τέτοιο”, κατέληξε ο αγαπητός σε όλους -παρά το ρόλο του …κακού στις “μέλισσες”- Σωτήρης!

Σχολιάστε