My Twitter Feed

8 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ταινία για τη Δοϊράνη από την ΠΚΜ -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Αγωνία για τη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός

Το Kilkis City Trail 2016 πλημμύρισε την πόλη μας με τη ζωντάνια και τα χαμόγελα των δρομέων κάθε ηλικίας και ικανότητας που απόλαυσαν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή μας. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαΐου το πάρκο-κήπος ήταν ο τόπος συνάντησης για 300 περίπου αθλητές και πολύ περισσότερους θεατές, συνοδούς, φίλους και εθελοντές.

agonas-dromou-Kilkis-city-trail

Με τέσσερις διαφορετικούς αγώνες, που προσέφεραν μεγάλη ποικιλία διαδρομών και αποστάσεων, μικροί και μεγάλοι, αθλητές και μη, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν την πόλη και τις γειτονιές της και να ζήσουν από κοντά τη φυσική ομορφιά του Λόφου του Αγίου Γεωργίου και των γύρω δασικών μονοπατιών.

Ο παλμός του Κιλκίς χτυπούσε δυνατά όλη μέρα στο πάρκο-κήπο καθώς οι δρομείς τερμάτιζαν υπό τους ήχους της μουσικής και των τυμπάνων. Η απήχηση της διοργάνωσης ήταν πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι στο Δρόμο Υγείας 5χλμ οι συμμετοχές των γυναικών ήταν ισάριθμες των ανδρών!

Το δρομικό κίνημα βιώνει μεγάλη άνθηση παγκοσμίως και φαίνεται πως οι πολίτες του Κιλκίς έχουν αρχίσει να το ασπάζονται αντιλαμβανόμενοι τα ξεκάθαρα οφέλη της άσκησης. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς ευελπιστεί ότι η ενασχόληση με το τρέξιμο θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη μαζικότητα και θα συνεχίσει να εργάζεται γι αυτό το σκοπό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς για τη συνεργασία του στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, το Τμήμα Τροχαίας, και τους δεκάδες εθελοντές για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή των αγώνων. Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Κιλκίς και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, καθώς και σε όλους τους χορηγούς μας, ο αγώνας αυτός δεν θα ήταν εφικτός χωρίς την οικονομική τους υποστήριξη. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πηγαίνει σε όλους εσάς που επιλέξατε να περάσετε ένα διαφορετικό κυριακάτικο πρωινό δίνοντας πνοή ζωντάνιας στην πόλη μας. Υποσχόμαστε να το επαναλάβουμε!

Χορηγοί

Step Sport, Φάρμα Κουκάκη, Αυγοδιατροφική, Παστέλια Jannis, Eurimac, Wellaby’s, Macron Store, Powerbar, Ο Ποδηλάτης, Εστιατόριο Τραταμέντο, Μπουκέτο Μπαλόνια, Δημητριάδης χρώματα, Ασλανίδης υφάσματα, Βιβλιοπωλείο Ηλιάδης, Μπία επιδιορθώσεις ρούχων, Σωματείο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Κιλκις, Καφέ Αμπαζούρ, Τυπογραφική Ηλιάδης, Philippos Sportswear, Hammer Nutrition, Ronhill, Εφημερίδα Ειδήσεις, Εφημερίδα Μαχητής, Γνώμη Κιλκίς, Κιλκίς24, Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου, Σύλλογος Γυναικών Γυναικοκάστρου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν αναρτηθεί στη σελίδα μας

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

 

 

Σχολιάστε