My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ένας Μπολιβάρ της μουσικής!

lekkas-001Ο Β. Λέκκας για την εκδήλωση της ΝΑΡΚΙ στο Κιλκίς.

Έκκληση στη νεολαία και στους πολίτες του Κιλκίς να πλαισιώσουν με τη παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις της ΝΑΡΚΙ και της ομάδας καλλιτεχνών και βετεράνων διεθνών ποδοσφαιριστών HASTA LA VICTORIA SIEMPRE, έκανε ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας.

Μιλώντας χθες Τρίτη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο κ. Λέκκας, μέλος της ομάδας κι ο ίδιος, έκανε λόγο για την ανάγκη ενεργοποίησης του κάθε μέλους της κοινωνίας προκειμένου να εκδηλωθεί μια συλλογική προσπάθεια για δράση και αντίσταση απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ζωή των πολιτών στις μαύρες μέρες των μνημονιακών πολιτικών.

“Ευχαριστώ όλους τους συντρόφους στο Κιλκίς, καθώς και τους συνεργάτες και τα μέλη της ΝΑΡΚΙ και της HASTA LA VICTORIA SIEMPRE”, κατέληξε ο Β. Λέκκας,  αποκαλύπτοντας και το “κωδικό όνομα” που έχει ο ίδιος στην ομάδα: Μπολιβάρ!

Ως γνωστόν, η πρωτοβουλία νέων Ν.Α.Ρ.ΚΙ  (Νεολαιίστικο Αλληλέγγυο Ρεύμα Κιλκίς), διοργανώνει την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου δράση με την ομάδα ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών, Hasta la Victoria Siempre, που περιλαμβάνει ποδοσφαιρική συνάντηση των δύο ομάδων στις 3.00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες μαζί με νέους καλλιτέχνες του Κιλκίς, στην έναρξη, το διάλλειμα και τη λήξη του αγώνα, και ανοιχτή συζήτηση στις 6.00 μμ, στο χώρο εκδηλώσεων «Κτήμα των Ευχών».

Σχολιάστε