My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Έλλειψη κόκα-κόλας από κλείσιμο εργοστάσιου

Έλλειψη της κόκα-κόλα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε σούπερ μάρκετ του Κιλκίς και της Βορ. Ελλάδας γενικότερα. Το γεγονός οφείλεται στην απόφαση της εταιρείας Coca Cola 3Ε να κλείσει τις μονάδες παραγωγής στα εργοστάσια Θεσσαλονίκης και Πάτρας, προκαλώντας αντιδράσεις και έντονη ανησυχία.

Λόγω αυτής της απόφασης οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, οι οποίες θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαρτίου, στο εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Ραιδεστό.

Σε ομόφωνη απόφαση, την οποία έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, τονίζεται ότι «στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην εταιρεία Coca Cola 3E, οι οποίοι αγωνίζονται προκειμένου να μην κλείσει η βιομηχανία στη Θεσσαλονίκη και να μη μεταφερθεί η παραγωγή σε γειτονική χώρα».
Πάντως, η Coca Cola 3Ε διέψευσε κατηγορηματικά τα περί μετεγκατάστασης της εταιρείας στη Βουλγαρία, παρά την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσει η επιχείρηση στη γειτονική χώρα.
Απ` τη πλευρά του, το σωματείο εργατοϋπαλλήλων Coca Cola 3Ε Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «δεν θα παραδώσουμε αμαχητί τις ζωές μας στον βωμό του κέρδους της πολυεθνικής» και καλεί τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που διεξάγουν
Σχολιάστε