My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έκοψαν συντάξεις και περίθαλψη από ομογενείς

pampontiaki-omospondiaΟ Γιώργος Γεωργαντάς, ο Θόδωρος Παραστατίδης κι άλλοι 38 βουλευτές ζητούν από τους συναρμόδιους υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα και Γιάννη Βρούτση, να άρουν την αντισυνταγματική διάταξη με την οποία διακόπτονται οι συντάξεις και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 25.000 υπερήλικων ανασφάλιστων ομογενών, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να αντιμετωπίζουν ακόμα και το φάσμα της φυσικής εξόντωσης!

Οι βουλευτές, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) ύστερα από συνάντηση που είχαν με το Προεδρείο της στην Βουλή, συνυπέγραψαν σχετική ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, ενώ στο δίκαιο αίτημα των ομογενών συμφωνούν πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Πράγματι,  εκτός απ` την ερώτηση των προαναφερθέντων βουλευτών, ειδική  αναφορά – ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς κατέθεσε και το ΚΚΕ, ενώ το ίδιο υποσχέθηκε να πράξει κι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος της ΠΟΕ είναι να κατατεθεί κείμενο τροπολογίας στο αμέσως προσεχές διάστημα, η οποία θα άρει αυτήν την καταφανέστατη και αντισυνταγματική αδικία.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Έκοψαν συντάξεις και περίθαλψη από ομογενείς”
  1. Ο/Η κιλκισιώτης λέει:

    o ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα η δικιά μας η Αγαθοπούλου, το έπραξε πριν από ένα μήνα και πήρε και την απάντηση του κ.Βρούτση, ο οποίος χωρίς να ντρέπεται έιπε ότι από του υπερήλικες ανασφάλιστους που θα κοπούν το κράτος θα γλιτώσει δαπάνες 13 εκατομμυρίων ευρώ

Σχολιάστε