My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Έκλεψαν από σπίτι στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Κιλκίς από αστυνομικούς του ΑΤ Κιλκίς και της Ομάδας ΔΙΑΣ, δυο ημεδαποί ηλικίας 31 και 32 ετών, για κλοπή από οικία.

Ειδικότερα, τα δυο άτομα διέρρηξαν την πόρτα εισόδου διαμερίσματος 43χρονου και αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων αξίας 5.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς κατά τη στιγμή της διαφυγής τους, όπου ο 31χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο 32χρονος αρχικά προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχο τους.

Στον χώρο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ρολόι και κομμάτι σπασμένου ομφαλού πόρτας, τα οποία απέρριψε ο 31χρονος, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Στο μεταξύ, με δεύτερη ανακοίνωσή της η Αστυνομία γνωστοποίησε ότι από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε πως ο 31χρονος ημεδαπός κατά τη διάρκεια της κλοπής ανέμενε εξωτερικά της οικίας και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε χθες (Σάββατο) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

 

Σχολιάστε