My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Έκκληση ΔΕΕΠ Κιλκίς για τον covid

Με τίτλο τη φράση του πρωθυπουργού “η  μάσκα είναι το εμβόλιο μέχρι το εμβόλιο”, η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ απηύθυνε την ακόλουθη έκκληση στους πολίτες του νομού μας:

“Αγαπητοί/ές Φίλοι/ες,

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

η κατάσταση με την πανδημία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Ο νομός Κιλκίς ήδη από χθες έχει αλλάξει ζώνη επικινδυνότητας καθώς συμπεριλαμβάνεται πλέον στην τρίτη εκ των τεσσάρων ζώνη δείγμα του ότι βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά.

Σε τούτες τις δύσκολες ώρες καλούμε όλες και όλους να πράξουμε το αυτονόητο και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στον εαυτό μας, στην οικογένεια (στους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τα αδέρφια και ξαδέρφια, θείους/θείες μας) και στην κοινωνία μας γενικότερα να τηρούμε πιστά τις οδηγίες και συστάσεις των Ειδικών και της Πολιτείας.

Ακολουθούμε με ευλάβεια τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, φοράμε μάσκα παντού, πλένουμε τα χέρια μας συχνά, χρησιμοποιούμε αντισηπτικά, αερίζουμε τα σπίτια μας τώρα που και ο καιρός είναι ακόμη σύμμαχος, κρατάμε αποστάσεις, δεν συγχρωτιζόμαστε και γενικώς αποφεύγουμε τους εναγκαλισμούς και τις χειραψίες ακολουθώντας απλές και δοκιμασμένες πράξεις ατομικής υγιεινής.

Exoυμε ευθύνη να προφυλάξουμε εμάς και τους γύρω μας στην μάχη κατά του φονικού ιού ο οποίος είναι άκρως θανατηφόρος μη ξεχωρίζοντας ηλικίες. Δεν έχουμε καμιά δικαιολογία να χάσουμε κι άλλες ζωές. Τα μάτια μας, τα αυτιά και το μυαλό μας συνεχώς σε εγρήγορση γιατί είναι χρέος μας να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία μας, όρθια την Πατρίδα μας. Αλλωστε όλοι και όλες είμασθε στην ίδια πλευρά αντιμετωπίζοντας έναν αόρατο εχθρό σε μια άνιση μάχη μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία και το σωτήριο εμβόλιο. Ο ιός δυστυχώς υπάρχει παντού και είναι θάνατος στην κυριολεξία.

Στον αγώνα που δίνει ολόκληρη η οικουμένη ΕΝΩΜΕΝΗ σαν μια γροθιά κανείς δεν πρέπει να λείψει και δεν ευσταθεί καμιά αμφισβήτηση και διαφορετική άποψη. Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά πιστοποιούν τη δραματική κατάσταση και δεν χωρά επ’ αυτού καμιά αμφιβολία.

Καλούμε όλες και όλους να προσέξουμε σήμερα ώστε αύριο να ανταμώσουμε και πάλι μαζί. Ενας είναι ο στόχος να σώσουμε την παρτίδα, να κρατήσουμε ζωντανή την κοινωνία, ζωντανή την Πατρίδα. Και μετά αφού βρεθεί η λύση στο σημερινό πρόβλημα να κάνουμε πράξη όσα λένε οι στίχοι του γνωστού τραγουδιού του μεγάλου Ελληνα συνθέτη Διονύση Σαββόπουλου: … Να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε”

Σχολιάστε