My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έκθεσης καλλιτεχνικής δημιουργίας

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής ενόψει έκθεσης καλλιτεχνικής δημιουργίας, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Κιλκίς και θα είναι αφιερωμένη “στους αφανής υγειονομικούς και εργαζόμενους ήρωες του Κιλκίς”.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς, μέλος της ΟΓΕ, μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα με την πανδημία του κορονοϊού εύχεται σε όλους και όλες καλή δύναμη και κουράγιο. Υγεία και ταχεία ανάρρωση σε όσους είναι ασθενείς.

«Μένουμε σπίτι», αλλά «δεν μένουμε σιωπηλοί»!

Δεν κλείνουμε τα μάτια στις αιτίες που απαξιώνουν τις ζωές μας, στις κυβερνήσεις και στην ΕΕ που μας άφησαν απροστάτευτους μπροστά σ’ αυτή την έκτακτη κατάσταση, χωρίς στελεχωμένο και εξοπλισμένο δημόσιο σύστημα υγείας.

Δεν σταματάμε να φωνάζουμε και να διεκδικούμε για όσα αγωνιζόμασταν και πριν την πανδημία, για μέτρα προστασίας της υγείας των οικογενειών και των δικαιωμάτων μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, με ευθύνη της κυβέρνησης:

  • Μαζικές προσλήψεις γιατρών όλων των ειδικοτήτων και νοσηλευτικού προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία για τα Νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας. Άμεση ενίσχυση τους με Μέσα Ατομικής Προστασίας, για να μη νοσήσουν, με υλικά και υποδομές για να πολεμήσουν.
  • Ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Κέντρων Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (ιατρών όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού), με επαρκή υλικοτεχνική υποδομή, με αποκεντρωμένα ιατρεία, Αγροτικά Ιατρεία και κινητές μονάδες για κατ’ οίκον επισκέψεις που συνδέονται με τα Κέντρα Υγείας.
  • Επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, των κλινών ΜΕΘ, των διαγνωστικών και εργαστηριακών κέντρων και των ιδιωτών γιατρών.
  • Ενίσχυση με μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας σε όλους τους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους, όπως εργοστάσια, σούπερ μάρκετ, υπηρεσίες του δήμου κτλ.

Κανένας μόνος του. Κανένας σιωπηλός!

Μαζί με τα παραπάνω, σας καλούμε να εκφράσετε τη σκέψη σας, την ιδέα σας, την ανησυχία σας, δημιουργικά για όσο «μένουμε σπίτι», σε μια πρωτότυπη ζωγραφιά, σκίτσο, γελοιογραφία ή και φωτογραφία.

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες και τα έργα, αφιερώνονται σε όλους όσοι συνεχίζουν να εργάζονται αυτές τις μέρες, στους αφανής ήρωες – στους υγειονομικούς, τους εργάτες στα εργοστάσια του νομού, στους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ και στον επισιτισμό, στους υπαλλήλους του δημοσίου και όλους τους εργαζόμενους – που παράγουν τον πλούτο, που κρατούν την κοινωνία όρθια.

Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να συμμετέχουν μικρά παιδιά, μαθητές, έφηβοι και ενήλικες, επαγγελματίες καλλιτέχνες και μη.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δημιουργίες σας:

  • Ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς: ogekilkis@gmail.com.
  • Ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Ειρήνη Χατζή, Νικηταρά 9, Πολύκαστρο, ΤΚ 61200.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας 6958292256.

Όλα τα έργα θα παρουσιαστούν σε Έκθεση – Εκδήλωση του Συλλόγου μας στο καλοκαίρι στο Κιλκίς.

Καλή έμπνευση και Καλή Δύναμη σε όλους και όλες!

Σχολιάστε