My Twitter Feed

30 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΓΑΣ Κιλκίς: «Χάλκινος» Ευρωπαίος! -

Δευτέρα, 29 Μάιος, 2017

Κιλκισιακός: Φιλικό με πρόσφυγες -

Δευτέρα, 29 Μάιος, 2017

Στο πλευρό των συμβασιούχων -

Δευτέρα, 29 Μάιος, 2017

«Έφυγε» στα 99 ο Κων. Μητσοτάκης -

Δευτέρα, 29 Μάιος, 2017

ΓΝΚ: Τις πταίει για τα πλυντήρια; -

Σάββατο, 27 Μάιος, 2017

Με δήμους η στέγαση προσφύγων -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Θα παραμείνουν οι συμβασιούχοι -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Άφαντοι οι…οδικοί άξονες!

tzitzikostas-apostolosΌπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο περιφερειάρχης, Απ. Τζιτζικώστας, διατυμπανίζει ότι στο νομό Κιλκίς «υλοποιούνται έργα ύψους 193 εκατομμυρίων ευρώ, με κυρίαρχα αυτά των οδικών αξόνων προϋπολογισμού 57 εκατομμυρίων ευρώ».

Τελευταία του αναφορά σ` αυτό, ήταν στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα.

Οπότε το ερώτημα είναι: Μπορεί να μας πει ο κ. Τζιτζικώστας ένα (αριθμός: 1) έργο οδικού άξονα που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στο νομό μας;

Καλή η «λεζάντα» αλλά να είχε κι αντίκρυσμα!

Σχόλια
3 Σχόλια to “Άφαντοι οι…οδικοί άξονες!”
 1. Ο/Η Kilkis λέει:

  Μπορεί να θεωρεί έργα και τις «πρωτοβουλίες» της Εθνικής Τράπεζας και του ΣΚΑΪ στις οποίες συμμετέχει.!!!
  Ο κος Τζιτζικώστας πρέπει να έχει υπόψη ότι από νέους κι έξυπνους ανθρώπους, όπως είναι ο ίδιος, έχουμε περισσότερες αξιώσεις και καταρχήν να καταλάβει ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Τελείωσε. Το φάγαμε όλο.
  Οι Σύμβουλοι της παράταξής του να του το μεταφέρουν, στο τέλος αυτοί θα τα λουστούν!

 2. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

  Ζητούνται νέοι πολιτικοί της κυβέρνησης που δεν λειτουργούν με παλαιοκομματική νοοτροπία. Ψάξε-ψάψε δεν τους βρείς! Αραγε γιατί; Γιατί κανείς νέος στην ηλικία πολιτικός δεν προήλθε απο παρθενογέννεση. Ολοι γαλουχήθηκαν μέσα απο κομματικούς μηχανισμούς και αντιλήψεις «παλαιάς κοπής», οπότε ήδη διαμορφώθηκε το πολιτικό τους DNA. Επομένως είναι μάλλον μάταιο να ελπίζουμε πως κάποιος θα αποστασιοποιηθεί ένα πρωί και θα αποφασίσει να πορευθεί με διαφορετικό τρόπο. Αλλά ακόμα κι’ αν συμβεί αυτό, ο ίδιος δεν θα μακροημερεύσει στην θέση του, επειδή δεν θα του το επιτρέψουν οι υπόλοιποι εναγγαλιστές της εξουσίας. Και ο κυβερνητικός θώκος, όποιος κι’ αν είναι αυτός, αποτελεί το ισχυρότερο αφροδισιακό και δεν το θυσιάζει κάποιος, που έχει σκοπό την πολιτική καρριέρα, στο βωμό καμμίας πραγματικής-ουσιαστικής αξίας της ζωής, όπως ας πούμε της ανιδιοτελούς προσφοράς προς την κοινωνία. Οταν τα ίδια τα κόμματα εξουσίας αντιληφθούν οτι ήνεγκεν η ώρα της εσωτερικής τους αυτοκάθαρσης και αλλαγής, τότε υπάρχει ελπίς…ΟΤΑΝ και ΑΝ ! Στο μεταξύ ο ρόλος του απλού-αγνού(δές μη διαπλεκόμενο, μή βολεμένο) πολίτη, είναι να παλεύει και να πιέζει μέσα στην κοινωνία που ζεί, πρίν και μετά τις εκλογές προς αυτή την κατεύθυνση, ΑΝ βέβαια θέλει πραγματικά να αλλάξουν εκ βάθρων τα πολιτικά πράγματα στη χώρα μας.
  Αλλιώς… «ζήσε Μάι μου να φάς τριφύλλι».

  «Νά ‘σαι ανήσυχος, αφχαρίστητος, αποσάρμοστος για πάντα.
  ‘Οταν μιά συνήθεια καταντήσει βολική, να την συντρίβεις»

  Ν. Καζαντζάκης.

 3. Ο/Η Β. Μάτσκος λέει:

  Προσφάτως ακούσαμε πάλι τον κο Περιφερειάρχη να κάνει λόγο για έργα αλλά δεν συγκεκριμενοποίησε!
  Το μοναδικό που ενέφερε ήταν ο Δρόμος Κιλκίς Θεσσαλονίκης.
  Να θυμήσω απλά ότι το κομμάτι του δρόμου που μένει να γίνει αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης βασικά κι όχι του Κιλκίς, επομένως κακώς το συζητάμε για έργο στο Κιλκίς. Ο δρόμος από Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη σταμάτησε λίγο πριν τη Ν.Σάντα κι όχι λίγο μετά (που είναι και τα διοικητικά όρια) για πρακτικούς λόγους απλά.
  Εμείς (οι Κιλκισιώτες) το τελειώσαμε το κομμάτι του δρόμου που μας αντιστοιχεί πριν από αρκετά χρόνια. Κι έχει σημασία αυτό γιατί πριν χρόνια το Κιλκίς δαπάνησε σημαντικό μέρος των κονδυλίων που του αντιστοιχούσε από το Γ’ ΚΠΣ για τον δρόμο αυτό, δίνοντάς του προτεραιότητα, κάτι που δεν έκανε η Θεσσαλονίκη γιατί από τότε δεν αντιλήφθηκε την δυνατότητα ανάπτυξής της προς το Κιλκίς.
  Φαίνεται ότι αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει και σήμερα από το ύφος του κου Τζιτζικώστα. Τώρα, γιατί τον δρόμο που κυκλοφορούνε φορτηγά ελληνικά, της FYROM, βουλγάρικα, τούρκικα, κλπ., ΙΧ ανθρώπων που πάνε στη δουλειά τους, Θεσσαλονικέων, Αθηναίων, κατοίκων γενικότερα της Περιφέρειας και φυσικά Κιλκισιωτών .. τον θεωρεί δώρο στους Κιλκισιώτες;… δεν καταλαβαίνω!

Σχολιάστε