My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Άτλας: Νικητής του τοπικού ντέρμπι

Άλλη μία νίκη για την Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλα Κιλκίς Το Σάββατο 17 Μαρτίου, για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Βόλεϊ, νίκησε εύκολα στο εκτός έδρας παιχνίδι του τον Αίαντα Κιλκίς με 3-0 σετ ( 25-11, 25-13, 25-11 ).

Λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, το παιχνίδι ήταν άτονο χωρίς ρυθμό και δεν παρουσίασε τίποτε το ιδιαίτερο. Έτσι οι παίκτες του Άτλα Κιλκίς έπαιξαν τακτικό βόλεϊ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Αίαντα. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας και δόθηκε χρόνος κυρίως στους έφηβους της ομάδας.Το επόμενο Σάββατο ο Άτλας Κιλκίς έχει ρεπό

Σύνθεση ομάδας (Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Πολιτίδης Χάρης. Τσιγγελίδης Θοδωρής, Χειρούλης Γιώργος, Φιλιπίδης Τάσος, Πελτιάν Κυριάκος, Τσάρας Απόστολος, Αυγητίδης Κώστας (Λίμπερο 1), Τρόπιος Ανέστης (Λίμπερο 2), Κουρομπίλιας Γιάννης, Κων/νος Καπούλας, Αναστάσης Ουστάς, Ιακωβίδης Κυριάκος.

Οι Παγκορασίδες

Στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων το αγωνιστικό τμήμα του Άτλαντα για πρώτη φορά αγωνίσθηκε πλήρης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Βέροιας μετά και την επάνοδο της πασαδόρου της ομάδας από μακροχρόνιο τραυματισμό..

Η ομάδα ήταν αποφασισμένη να κάνει την έκπληξη και να πάρει την νίκη. Είχε πολύ καλή ψυχολογία, έπαιξε με πολύ πάθος, είχε ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα και, δεν τα παράτησε παρόλο που το 1ο σετ το έχασε πολύ εύκολα. Απέδειξε με το αγωνιστικό της πνεύμα πως αδικεί τον εαυτό της να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Όμως έχει μέλλον καθότι ηλικιακά είναι πολύ μικρές.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Σε όλα τα σετ εκτός του πρώτου Οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ και διαφαίνονταν πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το 1ο σετ χάθηκε πολύ εύκολα με 25-6, από την κακή υποδοχή καθότι αιφνιδιάστηκε η ομάδα.

Στο 2ο σετ διορθώνοντας τα λάθη της υποδοχής και πιέζοντας στο σερβίς κέρδισε το σετ με 25-22.

Στο 3ο σετ παίζοντας με πάθος και καλή άμυνα κέρδισε το σετ με 26-24

Στο 4ο σετ ο Άτλας έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της και ενώ νικούσε 2-1 σετ, ο τραυματισμός της ακραίας παίκτριας μας (Φούρα Κων/να) και ενώ το σκορ ήταν 9-3 υπέρ μας δεν μας επέτρεψε να κάνουμε την ανατροπή.

Σύνθεση ομάδας: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος Coach). Τσιμπούκα Ευαγγελία, Κέλλνερ Νέλλη, Παπαδοπούλου Ειρήνη, Φούρα Κων/να, Κέλλνερ Βάσια, Παπαδοπούλου Ευγενία, Χονδροματίδου Στεφανία, Αμοιρίδου Ελεάνα (Λίμπερο), Γεωργιάδου Εριέτη

Δελτίο τύπου από Άτλαντα

Σχολιάστε