My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Άνοιγμα Αφεντουλίδη σε “ΑλλάΖΩ”

afentoulidis-kaltsidis-zotosΟ Νίκος Αφεντουλίδης μίλησε χθες Τετάρτη σε φίλους και συνεργάτες του στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς τονίζοντας ότι η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, στην οποία είναι εποκεφαλής, συνεχίζει.

Ωστόσο, απέφυγε να δηλώσει σαφώς ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, προτιμώντας να κάνει «ανοίγματα» προς τη νέα δημοτική κίνηση «ΑλλάΖΩ», τονίζοντας:

«Απευθύνουμε πρόσκληση γι` ανοιχτό διάλογο σε κινήσεις, που συγκροτήθηκαν με πρωτόγνωρες για το τόπο μας διαδικασίες, καθότι μας ενώνουν κοινές αγωνίες και διάθεση για αγώνα. Τείνουμε χέρι συνεργασίας στην ανεξάρτητη κίνηση πολιτών του Κιλκίς, δηλώνοντας ότι για μας δεν αποτελούν αυτοσκοπό τα αξιώματα».

Στην ομιλία του ενώπιον 70 περίπου Κιλκισιωτών, ο κ. Αφεντουλίδης άσκησε δριμύτατη κριτική στην διοίκηση του δήμου, αλλά και στον ίδιο τον Β. Μπαλάσκα, χωρίς να τον κατονομάζει.

013«Δεν μας τιμούν ως Κιλκισιώτες οι παραπομπές στη Δικαιοσύνη, ούτε χαιρόμαστε γι` αυτές ως παράταξη. Αγανακτούμε όμως που κάποιοι μένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, επιδιώκουν συνεχείς αναβολές και προσκομίζουν στις δικαστικές αίθουσες εκλογικά αποτελέσματα προκειμένου να υποστηρίξουν ότι είναι αθώοι», υπογράμμισα μεταξύ άλλων ο κ. Αφεντουλίδης.

Έκανε επίσης λόγο για απαράδεκτη κατάτμηση έργων, για δημιουργία «αυλής» στο δήμο, για συναλλασσόμενους και για θεσμικές εκτροπές «με σκιώδεις και ανδρείκελα».

Αναφερόμενος στην παράταξή του, ο κ. Αφεντουλίδης υπογράμμισε ότι έκανε περισσότερες από 50 συναντήσεις σε οικισμούς του Κιλκίς, τάχθηκε υπέρ της ματαίωσης κάθε εξορυκτικής δραστηριότητας στα Κρούσια,  δήλωσε ενάντιος στην ιδιωτικοποίηση του νερού και επιτέθηκε στις μνημονιακές πολιτικές που ακολουθούνται και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι η παράταξή του αποτελείται από πολίτες όλου του πολιτικού φάσματος, με στόχο της «να γίνει το Κιλκίς παράδειγμα προς μίμηση κι όχι προς αποφυγή».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν με θέση στο «προεδρείο» οι δημ. Σύμβουλοι της παράταξης, Κώστας Ζώτος και Παναγιώτης Καλτσίδης, καθώς και μεταξύ των ακροατών ο Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Φωτό: ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΩΙΝΗ

Σχολιάστε