My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κιλκισιακός: Άνετο πέρασμα απ` το Κόσμιο

kilkisiakosΝτέρμπι τώρα με Αγροτικό Αστέρα.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε με 2-0 στο Κόσμιο του ΠΑΟ και ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Πλέον έχει μπροστά του τον πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος αναδείχθηκε “πρωταθλητής” χειμώνα”.
Οι Κιλκισιώτες από το ξεκίνημα έκαναν σαφές στους αντιπάλους τους πως δεν πρόκειται να τους χαριστούν και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με άγριες διαθέσεις. Ο Αϊβαζίδης είχε μεγάλη ευκαιρία όταν η κεφαλιά του στο πρώτο δεκάλεπτο πέρασε έξω, όμως στο 18′ ο Σάββας Παντελιάδης βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Το σουτ του Μπελίτσα αποκρούστηκε ασθενώς από τον τερματοφύλακα Παπανικολάου, και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με νέα προσπάθεια “έγραψε” το 1-0.
Οι παίκτες του Γιάννη Ζαπρόπουλου έψαξαν άμεσα και ένα δεύτερο τέρμα, όμως ο Αμανατίδης και ο Μπελίτσας δε μπόρεσαν να βρουν στόχο. Το θετικό είναι πως η ομάδα είχε σωστή αμυντική λειτουργία καθώς δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα από τους γηπεδούχους.
Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν το ρόλο τους στην επανάληψη, μιας και επικρατούσε πολικό ψύχος στην Κομοτηνή,με τον Κιλκισιακό πάντως να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, και τον Καλαϊτζίδη να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπελίτσας “ξεχύθηκε” μπροστά και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα ο κ. Ζαπρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα, αφού επιστρέφει και ο Σπύρος Ματεντζίδης που εξέτισε την τιμωρία του.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης (85′ Καρατζιάς), Μαυροκεφαλίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Ηλιόπουλος (58′ Καλαϊτζίδης), Λογγινίδης, Αϊβαζίδης, Παντελιάδης (51′ Καρανδρέας), Μπελίτσας.
Δελτίο τύπου από Κιλκισιακό
Σχολιάστε