My Twitter Feed

27 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Και συνταξιούχοι υπέρ Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΙΝΑΛ: Στηρίξτε τους δικηγόρους -

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Άνετη πρόκριση για Αλέξανδρο

alexandros-andresΆνετα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Αλέξανδρος ξεπέρασε το εμπόδιο του Κένταυρου Ανθοφύτου εκτός έδρας με 1-3 για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Το σκορ άνοιξε γρήγορα μόλις στο 5′ ο Ν. Τσιμπούκας με κεφαλιά ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Δ.Ιωαννίδης έκανε με σουτ ύστερα από ωραίο συνδυασμό το 2-0. Προβάδισμα τριών τερμάτων έδωσε ο Χ.Κετικίδης στο 30′ με ψηλοκρεμαστό σουτ απ’ τα δεξιά. Το Ανθόφυτο μείωσε στο 60′ με ωραία κεφαλιά του Δήμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Βασιλειάδης Ν.,Τραπενζαλίδης Ι. και Λύκα Χ. που άφησαν θετικές εντυπώσεις.

pelidisΠρόσληψη Γ. Πελίδη

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γιώργο Πελίδη. Ο κ. Πελίδης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C & UEFA B  και αναλαμβάνει την καθοδήγηση της Ανδρικής ομάδος στη θέση του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, ο οποίος παραμένει στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας.

Παράλληλα θα έχει την ευθύνη του Παιδικού τμήματος καθώς και του ενός από τα τρία (3) Προπαιδικά τμήματα (2004). Ο κ. Πελίδης με τις γνώσεις και την επιστημονική του κατάρτιση, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στους στόχους που έχει θέση η Ακαδημία, τόσο ως προπονητής των παραπάνω τμημάτων, όσο και από την θέση του Τεχνικού συμβούλου.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο δύσκολο κομμάτι που έχουν οι μικρές ηλικίες.

Εξόρμηση της Ακαδημίας

Την πρώτη τους ποδοσφαιρική εξόρμηση θα κάνουν τέσσερα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου τα τμήματα Μπαμπίνι 2010, Προτζούνιορ Ατλέτικο, Τζούνιορ Ίντερ και Προπαίδων Άγιαξ θα αναχωρήσουν με προορισμό τις εγκαταστάσεις των Τμημάτων Υποδομής της Βεροιας στη Ραχιά Βεροίας. Εκτός του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και της οικοδέσποινας ΑΕΠ Βεροιας  θα μετέχουν τα αντίστοιχα τμήματα των Α.Ο. Ερμή Καλαμαριάς και Α.Ε.Λ. Προμηθέα.

Πάει CHAMPIONS LEAGUE !!!

Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή και το CHAMPIONS LEAGUE είναι η μεγαλύτερη. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου διοργανώνουμε αυτή την μεγάλη εκδρομή δίνοντας την δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να παρακολουθήσουν έναν αγώνα του Champions League μεταξύ της Ludogorec και της PARIS Sait Germain στη Σόφια .

Αναχώρηση την Τετάρτη 28/09 στις 14:30 από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Σχολιάστε