My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Άθλος: Τρία πανελλήνια μετάλλια

Το τριήμερο 6 – 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING (Π.Ο.K.) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing για όλες τις ηλικίες.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο ( Γ. Γαλανοπουλος ) με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη και τον φίλαθλο κόσμο να κατακλύζει το στάδιο και τις τρεις ημέρες.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και με τους αθλητές να επιδεικνύουν υψηλού επιπέδου θέαμα για τον φίλαθλο κόσμο.
Οι αθλητές μέσα από αυτό το πρωτάθλημα έιχαν την δυνατότητα να μοριοδοτηθούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα .

Από το αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν:

1. Ανανιάδης Σίμος κατηγορία ανδρών κιλά -60 όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών δυο φορες κατακτώντας την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο στο αγωνιστικό στυλ Κ1 και την 2ή θέση και το Αργυρό μετάλλιο στο αγωνιστικό στυλ LOW KICK .

2. Πολιτσόπουλος Αγγελος ηλικίας 2007 κιλά – 50 όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο

Μέτα το πέρας του αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών και έδωσαν συγχαρητήρια στους δύο αθλητές για την κατάκτηση τριών μεταλλίων με δυο συμμετοχές και μάλιστα ενος χρυσού και δυο αργυρων μεταλλίων που δείχνει την υψηλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι αθλητές αθροισμένων και των διακρίσεων που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα του Muay Thai.

Δελτίο τύπου από Άθλο

Σχολιάστε