My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Άδοξη αποκάλυψη

Του Παναγιώτη Φλωρίδη (ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ)

——————————————————————————————————————————————————————————————————–Λίγες μέρες πριν την 28η Οκτωβρίου, από ένα μέλος της παρέας τέθηκε ένα στοίχημα: Θα καταθέσει ή όχι στεφάνι η «Χρυσή Αυγή»; Εκ πρώτης όψεως ερώτημα αδιανόητο. για μια παράταξη, ένα Κίνημα, που ο πατριωτισμός είναι η προμετωπίδα του έως αποκλειστικότητας!

Κι όμως! Το «στοίχημα» επιφύλασσε εκπλήξεις. Η «Χρυσή Αυγή» δεν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο στο Κιλκίς για τους ήρωες του “ΟΧΙ”. Η εξήγηση που δόθηκε μοιραία ήταν ότι η “Χρυσή Αυγή” δεν θα μπορούσε να καταθέσει στεφάνι τιμής σ’ εκείνους που νίκησαν τις ορδές του πολιτικού καθοδηγητή της, του Μουσολίνι. Οι φασιστικοί χαιρετισμοί του «αρχηγού» Μιχαλολιάκου δεν είναι τυχαίοι. Ούτε πλέον, συγκαλυμμένοι.

Το επόμενο τεστ για τη Χρυσή Αυγή θα γίνει στις 6 Απριλίου. Τότε γίνονται οι εκδηλώσεις στον Ακρίτα για την πρώτη αντίσταση κατά των εισβολέων Γερμανών. Τότε βέβαια γίνονται και οι εκδηλώσεις στο Ρούπελ. Να δούμε αν θα καταθέσει στεφάνι η Χρυσή Αυγή προς τιμήν εκείνων που πολέμησαν ανυποχώρητα τις μεραρχίες Εκείνου. Κι όταν λέμε “Εκείνος”, δεν εννοούμε τον ταπεινό Ιησού. Σύμφωνα με άρθρο το αρχηγού Μιχαλολιάκου, “Εκείνος” είναι ο Αδόλφος Χίτλερ! («Μετά την απουσία Εκείνου από το 1945, η Ανθρωπότητα έγινε φτωχότερη…» έγραψε ο αρχηγός).

Ποιους εθνικούς Αγώνες θα τιμήσει δηλαδή η Χρυσή Αυγή; Με το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και την Σομαλία, δεν πολεμήσαμε ποτέ! Εναντίον αυτών των φουκαράδων που η μοίρα τους έριξε στην χώρα μας, αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία και πάντα νίκες (!) η Χρυσή Αυγή, προκαλώντας την τεκμηριωμένη Θεολογική αντίδραση-καταπέλτη του φωτισμένου Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου.

Σε λίγες ημέρες θα τιμηθεί η επέτειος του Πολυτεχνείου. Που θα καταθέσει στεφάνι η Χρυσή Αυγή; Στο Πολυτεχνείο ή στο πρώην κρατητήριο του ΕΑΤ-ΕΣΑ;

Η αποκάλυψη αυτής της παράταξης ήταν κάτι παραπάνω από θεαματική και ταχύτατη. Δεν κρατούνται καν τα προσχήματα. Από τους επικεφαλής εννοείται, όχι τον απλό λαό, που τους επέλεξε στις κάλπες. Στο νομό μας για παράδειγμα, η Χρυσή Αυγή έλαβε ένα σεβαστό ποσοστό. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ψηφοφόρων όμως είναι αγνοί πατριώτες, νυκοκυραίοι και βαθειά θρησκευόμενοι. Πολλοί δε πρόγονοί τους, έχουν πολεμήσει και έχουν δώσει τη ζωή τους στο Αλβανικό Μέτωπο, στο Οχυρό του Ρούπελ και κάποιοι στην Αντίσταση. Γι’ αυτούς τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας, ασφαλώς το σοκ από τις επιλογές «πατριωτισμού αλα καρτ» της Χρυσής  Αυγής, θα είναι οδυνηρό. Ηδη ντρέπονται και κρύβουν την εκλογική τους επιλογή.

Αυτό που τους χρειάζεται δεν είναι το εκδικητικό «ας πρόσεχαν». Αυτό που τους οφείλει η Κοινωνία και η Πολιτεία είναι η άρση των τεράστιων εμποδίων για ένα καλύτερο αύριο. Είναι μια ελπίδα για να ζήσουν αξιοπρεπείς, ελεύθεροι, υπερήφανοι. Χωρίς Μουσολίνι και Χίτλερ. Με τις εντολές και τους κανόνες του πραγματικού «Εκείνου».

Σχολιάστε